zondag 3 mei 2009

Fractal #7 - Twee weken verder....

Vorige week heb ik geen update geplaatst. Er was niet veel te melden. Laten we het maar houden op een borduurdip. Ik kwam geloof ik niet verder dan een tiental steekjes en dat zou je de verschillen met een vergrootglas hebben moeten zoeken. Maar deze week heb ik weer aardig wat kunnen doen. Ik heb trouwens voor mijn verjaardag van mijn man een daglichtlamp gehad en dat is echt super. Het is heel wit licht en het maakt alles heel helder. En het is heel rustig aan je ogen. Echt een aanrader en ik ben er heel blij mee. Ik heb hem zelfs overdags aan, als er al daglicht is ;-). Tot volgende week.

It has been two weeks since my last update. There was hardly any progress. This week however I do have some nice progress to show. Last month my husband gave me a daylight lamp for my birthday. It is really nice and I am very happy with it. The light is very bright and clear and it is a joy for my eyes....very relaxing.

1 opmerking:

  1. Woei,je hebt zeker veel gedaan (zonder vergrootglas)en dan ook nog je Sal erbij. We hebben allebei de Spirit weer,merk ik. Oja,ik moest het wel uitleggen van de Pombeertjes,want anders denken ze dat ik geprakt heb (you know)knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen