zondag 3 mei 2009

Nature's Home Afghan - Een nieuw lappie voor erbij.

Hahaha.... Ik heb er weer een nieuw lappie bij. Ik kan het toch niet laten. Het zit zo....ik volg sinds een paar maanden een aantal blogs van medeborduursters die met de Nature's Home Afghan SAL bezig zijn. SAL staat voor Stitch-a-Long en dat houdt in dat je ieder voor zich met hetzelfde patroon bezig bent. Het borduurpatroon van deze SAL is in blokken opgedeeld en ieder maand komt er een blok vrij. Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen, is je opgeven bij de borduurclub van Jacqueline en iedere maand van de voortgang een foto plaatsen. En je moet natuurlijk wel de spullen kopen om aan de slag te gaan.

Ik heb dus met veel interesse de vorderingen gevolgd van deze SAL en afgelopen donderdag heb ik me ook opgegeven. Ik loop wel al een paar maanden achter maar misschien kan ik ergens nog inlopen. Het zal ongetwijfeld een meerjarenplan worden maar dat maakt niks uit. Het is gewoon erg leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. En als ik zo eens rondneus op de diverse borduurblogs, ben ik lang de enige niet! Alle voortgang over deze SAL zal ik ook hier bijhouden!

Ik borduur op 18 ct aida-stof en dat is de fijnste (als in fijnmazig) stof waarmee ik ooit heb geborduurd. Even wennen maar het wordt erg mooi al zeg ik het zelf. Het gaat minder snel dan ik had gedacht maar dat maakt niet uit. Zie hier mijn eerste resultaten. De foto is wel wat donker maar het is ook nog niet meer dan bruin en groen! Als je op de foto klikt, wordt ie in een nieuw scherm vergroot weergegeven. Dan zie je iets meer.

1 opmerking:

  1. Hallo zus, ziet er inderdaad alweer geinig uit,is dit dan nu het eerst blokje geweest?

    BeantwoordenVerwijderen