zondag 8 maart 2009

Fractal #7 - eerste foto

Vorige week, op 2 maart heb ik de eerste foto gemaakt van de Fractal. Op die foto zie je de vorderingen van de eerste twee weken. Ik hoop dat de foto duidelijk is. Het patroon geeft aan dat je links bovenin moet beginnen maar ik ben in het midden begonnen. Ik borduur het liefst van rechts naar links en dan is links beginnen sowieso niet handig. Ik ben in het midden begonnen omdat ik dan zeker weet dat ik genoeg stof heb.

3 opmerkingen:

 1. Heee kluk kluk zus, gaaf zeg. Lijkt me leuk om te doen. Ik heb mijn borduur ook al weer klaar liggen maar kom er tot nog toe,niet aan toe. Balen. kusvanjezus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sera que me podia enviar o esquema FRACTAL#7
  nuchapinto@live.com.pt

  parabens pelo blog

  candida monteiro

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Minie,

  Door je blog ben ik helemaal enthousiast geworden over het fractal borduren ik heb van de week bij Hobbyshop Reuvers fractal 62 besteld en m'n handen jeuken. Jammer dat een mens ook nog andere bezigheden heeft.

  Ik stel me even voor, mijn naam is Joke ik heb een dochter van 19 jaar die ook borduurgek is (leuk he)verder hebben wij 2 honden en 2 katten en ik werk 4 dagen id week, ook maak ik graag poppen (beetje antroposofisch en een beetje van mezelf) en borduren natuurlijk. Nu is mijn dochter ook weg van je Vogelhuisjes heb jij een tip waar we het patroon kunnen kopen of misschien kunnen we het van jou kopen.

  Zou je me dat kunnen mailen, zouden wij hartstikke leuk vinden.

  Ik hoop tot horens.

  Groetjes
  Joke en Maxime

  BeantwoordenVerwijderen