maandag 2 januari 2012

Happy New Year ... en weer een blok af!

Laat ik beginnen met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen! Wij hebben heerlijk rustige feestdagen achter de rug. En nu is het nieuwe jaar alweer een feit. De tijd vliegt.
Ik heb tijdens de afgelopen weken niet stilgezeten. Zo heb ik het blok afgemaakt van de VogelhuisjesSAL. Ik schreef de vorige keer al dat ik midden in het blok gestopt was. Ik had me voorgenomen om dat nu niet te doen. Ook al lag de Sixtijnse alweer op me te wachten!! Jaja, het is echt waar! Hij ligt nu weer bij mij. Sterker nog, ik heb de eerste steken al gemaakt. Maar eerst een foto van de VogelhuisjesSAL. Wat wordt ie leuk! Maar hij gaat nu eerst weer even de kast in. Overigens heb ik dit blok afgerond op 1 januari 00.26 uur. Ik redde het net niet om em in 2011 af te ronden. Bummer...nu heb ik twee jaar over dit blok gedaan hahaha.


Gisteren heb ik met zusjelief zitten uitvogelen waar te beginnen met de Sixtijnse. We houden nu een iets andere volgorde aan dan in eerste instantie bedacht. Dat kwam borduurtechnisch beter uit. De eerste steken zijn inmiddels al gemaakt. Wil je de vorderingen volgens van onze mega-project, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten