zondag 11 april 2010

De Fractal...ruim een jaar later

Afgelopen week heb ik weer een stuk Fractal afgemaakt. Ik heb nu inmiddels 7 a4-tjes af. 30.000 steken en een beetje in totaal. Nog 157.000 steken te gaan. Dat laatste klinkt op zich niet zo bemoedigend maar als je kijkt naar hoe de Fractal een jaar geleden was en hoe hij nu is, dan heb ik toch een hoop gedaan. Als je dan ook bedenkt dat ik ook nog eens 15 blokken van mijn vogelhuisjesSAL heb gedaan, dan heb ik toch een aardig kilometertje aan garen verwerkt. Dat kwam natuurlijk ook omdat ik zwangerschapsverlof had en heel veel uurtjes heb zitten prutsen. Sinds een maandje ben ik weer aan de slag. Het aantal borduuruurtjes is dan ook drastisch verminderd. Neemt niet weg dat het een fijn tijdverdrijf is waar ik even mijn hoofd lekker leeg mee kan maken. Hieronder twee foto's: boven de Fractal een jaar geleden, onder zoals ie nu is.


Ik ga nu echt weer verder met de Vogelhuisjes. In mei ben ik er een jaar mee bezig. Volgens de SALregels zou ik dan blok 13 moeten maken. Ik ben nu met blok 16 bezig. Ik loop dus nog wel een beetje voor maar niet meer zoveel als eerst (7 blokken). Ik zou het zonde vinden om de voorsprong kwijt te raken dus met gezwinde spoed ga ik nu aan de slag!

2 opmerkingen:

  1. ha, leuk om de fractal nog eens boven zien komen.. en ziet er heel mooi uit, doe mij ook zin krijgen om deze weer ff uit de kast te halen. veel borduurplezier verder ermee
    groetjes marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi, wat een ontzettend leuke blog heb je !
    mooie kleurtjes, die fractal , lijkt me heel leuk om aan te werken !

    BeantwoordenVerwijderen