maandag 8 maart 2010

Voortgang fractal #7

Sinds mijn vorige blogbericht, heb ik me de afgelopen weken volledig op de Fractal gestort. Ik had gehoopt afgelopen weekend het a4-tje waar ik mee bezig ben, af te hebben maar dat is niet gelukt. Maar mijn laatste blog was alweer even geleden en het leek mij wel leuk om de laatste vorderingen van de Fractal te laten zien. Ook omdat mijn zwangerschapsverlof nu afgelopen is en het dus ook gedaan is met de doordeweekse overdagse borduururen. Het zal dus even minder hard gaan met de diverse borduurwerken, maar daar is niks aan te doen. Er moet weer gewerkt worden. En dat is eigenlijk ook wel weer leuk. Dit is de nieuwste foto van de Fractal, vers van de pers:

En dan te bedenken dat dit bijna 6 a4-tjes zijn van de 40! Ik heb dus nog even te gaan.

Ik ben eind februari nog met mijn zusje en mijn moeder naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Het was een leuke dag. Behalve een patroon (zie hieronder) heb ik er verder niks bijzonders gekocht alhoewel er wel veel moois was. Ook mijn zusje heeft een patroon gekocht (ook een fractal!). Een mens kan immers nooit genoeg patronen hebben hahaha. Dit patroon blijft voorlopig nog even in de opbergdoos (denk ik ;-) maar je weet het maar nooit met mij).

1 opmerking:

  1. zusjevandefreubeltante9 maart 2010 om 11:23

    KK, hahaha jou kennende zal je binnekort wel beginnen met de chocolaborduur, :) Hoewel ik ook popel om met de fractal te beginnen, maar ik wil eerst dat enge blok afhebben,brrrrr. Tja, borduren zal nooit meer hetzelfde zijn nu,hihi. knuf en nog 3 nachtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen