zondag 24 januari 2010

Hij gaat lekker.....weer een week voorbij

Afgelopen week had ik een redelijk rustig weekje. Niet veel dingen in de agenda en dus veel tijd om te borduren aan de Fractal. Zoveel tijd zelfs dat ik weer een pagina af heb. Het was niet een volledig gevuld A4-tje. Maar toch...een A4-tje is een A4-tje, daar ga ik niet moeilijk over doen ;-). Nu borduurde dit stuk ook best makkelijk. Grote stukken in dezelfde kleur. Wel even wat anders dan die confettisteekjes in het middenstuk. Ik zit nu in dubio. Of doorstomen met de Fractal....of toch maar even wat verder borduren aan de Vogelhuisjes..... Ik ga daar maar eens even rustig over nadenken. Bij het volgende bericht zien jullie wat het is geworden ;-)

3 opmerkingen:

 1. KK, zo en? Wat is het geworden? Dank voor t balkje met percentage (hoe heet zo'n ding eigenlijk?) Nu is het meetbaar hoe hard ik niet opschiet :). Het plan is vandaag borduren maar of dat gaat lukken? Heb Sem net voor de Tubbies geparkeerd,of ie nou wil of niet,hihi. Doewie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, normaal gesproken hou ik niet zo van zulke patronen, maar ik moet zeggen dat ik deze wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat een heidens karwei die fractal! Het ziet er wel heel erg mooi uit hoor met die kleuren zo! Prachtig. Hoeveel A-4 tjes moet je in totaal borduren?

  Groetjes van een andere freubelfreak ;o)

  BeantwoordenVerwijderen