woensdag 15 december 2010

Hi-Ha-Huperman

Ik heb een klacht gekregen. Een klacht over dat het nu toch wel echt weer eens tijd werd voor een nieuwe blog. Nou, hier is ie dan. Ook al lijkt het erg rustig, ik heb niet stilgezeten. Van borduren is niet zo heel veel terecht gekomen de laatste maanden maar "as we speak" ben ik de hand aan het leggen aan het laatste stukje van een A4tje Fractal. Dus daar volgt ook snel een update van. Ik ben de afgelopen weken lekker aan het breien geweest. Mijn Art Yarns sjaal is af. En ik ben er zelf heel happy mee. Het is echt leuk om iets zelf gemaakt te kunnen dragen. En ook om de ongelovige reacties te horen als mensen horen dat je het zelf gemaakt hebt. Zie de foto voor het eindresultaat.
En....(tromgeroffel).......Huperman heeft het licht gezien! Jaja, een echte held. In tricotsteek. Om te beginnen wil ik even melden dat je op Ravelry werkelijk alles kunt vinden. Ik had het in mijn hoofd gehaald om een held te breien. Nou, zoek op Ravelry en je vind echt wel iets. In dit geval vond ik het breipatroon van My First Superhero van Jeniffer Lori. Zo ongelovelijk leuk. Ik had nog wat goeie restjes liggen en voila, binnen een week was mijn eerste Superhero geboren. Ik heb gekozen voor de originele superman-kleuren. Ok, ik heb hier en daar wat aangepast. Mijn held heeft een masker (volgens patroon). De "echte" Superman heeft dat niet. Het masker is niet helemaal goed gelukt, hij loenst nu een beetje maar ach, wat geeft dat. Overigens was dit voor mij de eerste keer dat ik met meerdere kleuren tegelijkertijd heb gebreid. En ik ben er nog niet heel echt fan van. Maar dat weerhoudt me er niet van om nog meer helden te breien. Ik heb nu plannen voor een Hulk, een Megamindy en wie weet wat nog meer voor helden.Waarom heet ie Huperman? Nou, de letters in het schild zijn opgemaasd en dat had ik ook nog niet eerder gedaan. Ik kreeg de S er gewoon niet goed in zonder dat alle steken gingen lubberen. Dus na een aantal pogingen heb ik uiteindelijk maar een eenvoudige letter gekozen: de H. van Held. Of Hero. Of Huperman. Vandaar. Zie hieronder de echte Superman en mijn Huperman. Die gespierde benen, dat stoere voorkomen. Als twee druppels water hahahahaha.


3 opmerkingen:

  1. wat een mooie sjaal is dat geworden! Jaloers ben ik, want ik kan helemaal niet breien. Moet ik toch maar een keer gaan leren, als ik dit zo zie. En wat een stoere Huperman!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoooi, ben ik eindelijk weer eens!!! Ik moet altijd zo lachen om jou manier van bloggen, lekker maf. Petje af voor je brei-resultaten,zoals je weet brei ik uitsluitend planken (en meubels op verzoek) dikke knuf.

    BeantwoordenVerwijderen